Höstens sista provning ägnades helt åt indisk whisky. Christer H var provningsledare. 28 deltagare. Han berättade om det sexradiga kornet som används i Indien, till skillnad från det tvåradiga kornet som används i Europa. Smaken blir kraftigare och brödigare. Christer pratade också om de annorlunda förhållanden det blir när man lagrar kornsprit som ska bli whisky i tropiska Indien jämfört med Skottland. Mognaden sker mycket snabbare och angel's share är mycket större. Därför blir de flesta indiska whiskysorterna ganska unga och oftast anges ingen ålder.
Sorterna som provades var Kamet Single Malt 46% 589:-, Paul John Brilliance 46% 629:-, Amrut Fusion 50% 742:-, Paul John Classic 55,2% 839:- samt Amrut Cask Strength 61,8% 921:-. Till kvällens godaste whisky valdes Amrut Cask Strength med Amrut Fusion på andra plats. Efter provningen åt vi en god nattbakad pluma med paprikasås och potatistortilla från Hotel Kullaberg.